Gårdbutikker

Find din nærmeste gårdbutik

På Gaardbutikguiden.dk finder du en omfattende liste over gårdbutikker i hele Danmark. Uanset om du leder efter friske økologiske grøntsager, saftige frugter, lækre oste, hjemmelavet syltetøj eller økologisk kød, er der noget for enhver smag og præference. Gaardbutikguiden.dk er din nøgle til at opdage de bedste produkter, som er dyrket og fremstillet med kærlighed og omtanke.

+Tilføj nu hvis du vil dele et sted!
made with OUM PRO

Køb lokalt

Køb lokalt og støt lokalt

Frisk fra jord til bord

Dejligt og frisk

100% Økologisk

Mange steder har de økologiske vare

Vittenbjerggård

Ejbyvej 105, 4632 Bjæverskov

Selvbetjening i boden.
Åbningstider.

4632 Bjæverskov

Vittenbjerggård

Gårdbutikken på Vittebjerggård er et sandt paradis for enhver madelsker. Her finder man et bredt udvalg af friske og lokale produkter, der afspejler gårdens rige landbrugstraditioner. Gårdens egne råvarer er i centrum, og man kan finde alt fra friske grøntsager, lækre frugter og saftige bær til friskbagt brød og hjemmelavede delikatesser.

Vittenbjerggård Organic market

Ejbyvej 105, 4632 Bjæverskov

Selvbetjening i butikken.
Åbningstider.
Organic market har åbent fra kl. 06.30-20.00 alle dage

4632 Bjæverskov

Organic Market Vittenbjerggård

DIN ØKOLOGISKE BAGER & MADMARKED Organisk Marked er en lokal, økologisk madbutik og bageri, der fokuserer på lokale og bæredygtige fødevarer. Med Organisk Marked ønsker vi at bidrage til en bæredygtig fødevareomvæltning ved at tilbyde enestående bagværk, velsmagende spændende oste, charcuteri og meget mere. Vi har som mål at støtte lokale fødevareproducenter og give dem en platform til at sælge deres produkter lokalt. Dette inkluderer alt fra lokale landmænd og kafferisterier til hjemmelavede marmelader, specialiteter og grøntsager fra lokalområdet.

Det er helt gratis - Nå ud til dine kunder i lokal området

Skal din gårdbutik også være her ?

Tilmeld blot din side på vores gårdbutik kort ved at trykke på + på kortet og udfyld så jeres information om hvor den ligger og hvad i tilbyder af vare. 

Modtag nyheder om gårdbutikker og tilbud fra dine lokale gårdbutikker

Find Gårdbutikker og Vejboder i Danmark

Hjemmeside
Honning
Kød
Økologisk
Kartofler
Løg
Æg
Gårdbutik Salg
Vejbod Salg
×