Nørbys Grøntsager
Forår (april og maj):
Forårsløg, spinat, nye kartofler, radiser, gulerødder, grønne asparges, champignon, persille, gamle kartofler, jordskokker, selleri, rødbeder, peberrod, hvidløg, agurker, diverse tomater og salater.
Sommer (juni, juli og august):
Forårsløg, nye kartofler, gulerødder, ærter, bønner, blomkål, spidskål, persille, rødbeder, peberrod, hvidløg, agurker, diverse tomater, salater, asier, drueagurker, dildskærme, majs, jordbær, hindbær, brombær, ribs, stikkelsbær og solbær.
Efterår og vinter (september til og med marts):
Løg, hvidløg, kartofler, gulerødder, hvidkål, rødkål, rosenkål, grønkål, porrer, rødbeder, selleri, pastinak, persillerod, peberrod, forskellige græskar og æblesorter.
Varer som har vi hele året:
Æg fra vores egne glade høns, friskkværnet mel (rug, svedjerug, spelt, hvede, emmer og ølandshvede), honning fra egne bier, rapsolie, olivenolie, mayonnaise, remoulade, ketchup, kokosolie, kokosflager, rosiner, peanutbutter, Nutella, god mørk chokolade, marmelader, teer, kaffe, æblemost og hyldeblomstsaft.